Verkkonäyttelyt

Designarkiston monet muodot

Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttely on Designarkiston 10-vuotisjuhlanäyttelyn virtualisointi. Virtuaalinäyttelyyn kuuluu 360°-virtuaalimalli, jossa kävijä pääsee kiertämään näyttelytilassa ja tutustumaan näyttelyaineistoihin.  Tämän lisäksi näyttelystä on tehty kolmiosainen videosarja, joka toimii näyttelykokonaisuuden ohjattuna kierroksena.

Tervetuloa tutustumaan Designarkiston monet muodot -virtuaalinäyttelyyn!

Design is thinking

Design is thinking -verkkonäyttely esittelee korkealaatuista suomalaista graafista muotoilua viiden palkitun graafikon tuotannon kautta. Pekka Loiri, Esa Ojala, Kari Piippo, Pentti Pilve ja Erkki Ruuhinen ovat valinneet näyttelyyn omasta tuotannostaan heille merkityksellisiä töitä, ja kertovat niiden taustalla vaikuttavasta ajattelusta ja suunnittelutöiden syntyprosessista.

Tervetuloa tutustumaan Design is thinking -verkkonäyttelyyn!

Teolliset muotoilijat

Teolliset muotoilijat -verkkonäyttely esittelee teollisen muotoilun mestareita, joiden työn tuloksena meillä kaikilla on käytössämme parempia tuotteita. Näyttely avaa teollisen muotoilijan työtä ja kertoo siitä, kuinka muotoilu ei ole vain esteettisen ulkomuodon antamista, vaan muotoilijan kädenjälki ulottuu pintaa syvemmälle. Jokaiselta muotoilijalta on valittu näyttelyyn neljä heidän suunnittelemaansa tuotetta tai tuoteperhettä, jotka ovat olleet merkittäviä heidän urallaan.

Tervetuloa tutustumaan Teolliset muotoilijat -verkkonäyttelyyn! 

Muotoilun menestystarinoita

Suomalaisista muotoilutarinoista kertova verkkonäyttely esittelee kaikille suomalaisille tuttuja tuotteita ja kertoo myös näiden tuotteiden taustalta löytyvistä muotoiluprosesseista ja muotoilijoista.

Tervetuloa tutustumaan Muotoilun menestystarinat -verkkonäyttelyyn!