Designarkiston muotoiluviikot saatu päätökseen

25.09.2023

Designarkiston muotoiluviikkojen (viikot 37 ja 38) muotoilupajoissa vieraili yhteensä 137 mikkeliläistä koululaista ja toisen asteen opiskelijaa opettajineen. Muotoiluviikkojen teemana oli tänä vuonna yhteiskehittäminen, ja muotoilupajoissa oppilaat ideoivat kouluun toiminnallisia pisteitä hyvinvointia ja yhteishenkeä käsittelevään teemaviikon tapahtumaan. Muotoilupajojen rakenne oli suuniteltu rohkaisemaan vuorovaikutuksen synnyssä ja tavoitteena oli herättää osallistujissa oivalluksia, innostaa heittäytymään ja luomaan vuorovaikutusta tukeva ilmapiiri. Vierailuun kuului myös tutustuminen Designarkiston aineistoista koostettuun Muotoilijan saappaissa -näyttelyyn. Lämmin kiitos muotoilupajojen ohjaajalle, muotoilija Sari Sihvolle sekä kaikille mukana olleille ryhmille ikimuistoisista muotoiluviikoista!