Muotoilualan korkeakouluharjoittelija

29.01.2024

Designarkisto hakee 3–6 kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelijaksi haetaan ensisijaisesti muotoilualan yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijaa. Korkeakoululta saatava harjoittelutuki katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat tehtäväpakettien laatiminen Designarkiston ja Elkan aineistoista eri-ikäisille koululaisille sekä niiden pilotointi arkiston lähikoulujen kanssa, Designarkiston aineistolahjoituksen palvelupolun kehittäminen sekä muut mahdolliset arkiston toiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät. Hakijalta toivotaan eri muotoilualojen tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua. Palvelumuotoilun ja pedagogiikan opinnot ja työkokemus katsotaan eduksi.

Ajankohta: Harjoittelun kesto 3–6 kuukautta, jonka toivotaan ajoittuvan 1.4. – 30.9.2024 väliselle ajalle

Palkkaus: Elkan palkkataulukon mukainen harjoittelijan palkka

Työaika: Kokoaikatyö, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja opintosuoritusote viimeistään 18.2.2024 sähköpostilla osoitteeseen designarkisto(at)elka.fi.

 

Lisätietoja antavat:

Sari Muinonen

Designarkisto

sari.muinonen(at)elka.fi

044 321 3424

 

Olli Alm

Elka

olli.alm(at)elka.fi

044 321 3422