Uusi työntekijä – Sari Sihvo

17.04.2023

Designarkisto on saanut uuden työntekijän, kun palvelumuotoilija Sari Sihvo aloitti työt huhtikuun alussa. Sarille Designarkisto on entuudestaan tuttu, sillä hän työskenteli täällä jo vuonna 2019. Sari kuvailee itseään näin:

Asiakaskeskeisen toiminnan vahvistaminen on minulle intohimo ja omaan vankan kokemuksen erilaisista työtehtävistä muotoilijana. Taustalta olen palvelumuotoilija (yamk) ja tuotemuotoilija (amk), erikoistunut myös tila- ja kalustemuotoiluun.  Palvelumuotoilun koulutus ja työkokemus antavat minulle valmiuden palveluiden, tuotteiden ja toiminnan kehittämisestä asiakaskeskeisesti, unohtamatta liiketoiminnallisia tavoitteita. Voimavaroja positiivisuus ja ratkaisukeskeinen mindset!

Olen utelias ja ikuinen oppija, taskussa myös ymmärrystä kaupallisen tuottajan osaamisesta, bisnesmuotoilusta ja digitaalisen liiketoiminnan keinoista ja siitä miten luodaan vaikuttavaa, sekä asiakkaille merkityksellistä markkinointia medioittamisen keinoilla. Palveluiden jatkuva kehittäminen asiakasymmärryksen avulla antaa yritykselle markkinaetua, näkyvyyttä ja lisäarvon kokemusta asiakkaalle. Tällaiseen kehitystoimintaan minulla on sydämen paloa!  Tulevia työtehtäviä Designarkistolla ovat asiakasymmärrystä kartoittava selvitystyö ja rahoitushankkeen suunnittelu sekä tulevien muotoilukasvatustyöpajojen fasilitointi syksyllä.  Näitä odotan jo innolla!