Designarkiston muotoiluviikko syyskuussa

10.08.2022

Designarkisto järjestää syyskuussa mikkeliläisille koululaisille ja opiskelijoille suunnatun muotoiluviikon, joka on osa Mikkelin Kulttuurin unelmavuotta 2022. Muotoiluviikon aikana Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkiston (Elka) tiloissa on tarjolla muotoilutyöpajoja, joihin ovat tervetulleita Mikkelin koulujen 4.–9. luokkien oppilaat ja toisen asteen opiskelijat opettajineen. Muotoilutyöpajat ovat kouluille maksuttomia ja ohjaajana toimii muotoilija TaM Heidi Huovinen, jolla on vuosien kokemus luovien työpajojen ohjaamisesta. Muotoiluviikon teemana ovat innovaatiot, ja vierailun yhteydessä ryhmät pääsevät tutustumaan Designarkiston Aikansa innovaatiot -näyttelyyn, joka johdattelee työpajan aiheeseen.

Muotoiluviikko järjestetään ma 19.9. – pe 23.9.2022 (viikko 38), ja jokaisena päivänä on tarjolla kolme muotoilutyöpajaa, joiden kesto on n. 1 ½ h. Ennakkoilmoittautuminen työpajoihin päättyy perjantaina 26.8.2022. Opettajat voivat varata omalle ryhmälleen sopivan ajan laittamalla sähköpostia osoitteeseen sari.muinonen(at)elka.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

• Mistä koulusta olette?
• Mikä luokka on kyseessä?
• Montako oppilasta luokalla on?
• Minä päivänä ja mihin kellonaikaan olisitte tulossa?

Mikäli ryhmät eivät pääse osallistumaan työpajaan paikan päällä arkiston tiloissa esimerkiksi koulun kaukaisen sijainnin vuoksi, voidaan se toteuttaa tarvittaessa etäyhteyden välityksellä.

Tervetuloa tutustumaan muotoilun maailmaan!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
Sari Muinonen, Designarkiston tietopalvelusihteeri
sari.muinone(at)elka.fi
p. 044 321 3424